Ágy funkció ülőgarnitúráinkban

Ágy funkció ülőgarnitúráinkban

Ágyazható ülőgarnitúráink a kényelmes kanapéból pár mozdulattal ággyá alakíthatóak, melyek akár vendégágyként, akár állandó fekhelyként megoldást nyújtanak egy lakberendezési kérdésre. A kinyitható ágyak többféle szerkezettel készülhetnek.

Ágyfunkció DELFIN típusú ágyszerkezettel

delfin ágyszerkezet ágyazható kanapéhozA Delfin ágyszerkezetet kihúzzuk majd kiemeljük az ülőtagok alól, így egy vastag matracot kapunk, ami az ülőfelülettel együttesen alkotja a fekvőfelületet.

Ágyfunkció LEOPÁRD ágyszerkezettel

Leopárd ágyszerkezetA Leopard típusú ágyszerkezet egy speciális kiemelő rendszer segítségével egy mozdulattal kinyitható. Az ülőfelület kiemelésével érhető el a legkényelmesebb fekvőfelület, amely a Play rendszerben található meg.

Ágyfunkció KOCSI (Wózek) típusú ágyszerkezettel

Kocsi wozek ágyszerkezetA Wózek típusú ágyszerkezet jellemzője, hogy az ülőfelület visszahajtásával kapjuk meg a kényelmes fekvőfelületet, amely alatt egy kisebb méretű ágynemű tartót találunk.

Ágyfunkció SEDALIFT ágyszerkezettel

Sedalift ágyszerkezetA Sedalift ágyszerkezet kihúzása után az ülőfelülettel együtt kapjuk meg a vendég ágyfunkciót.

Ágyfunkció BELGA (Belgijka) ágyszerkezettel

Belga ágyszerkezetA Relax és Fino modellek Belgijka ágyszerkezettel vannak ellátva. Mivel ezeket csak egy nagyon vékony martaccal tudják ellátni igy mindennapi alváshoz kevésbé alkalmas.

Vélemény, hozzászólás?